Prijsvoorspelling Bitcoin Cash: BCH tot $ 600, analist

De prijsvoorspelling van Bitcoin Cash verwacht een stijging tot $ 600.

Een sterke weerstand ligt rond de $ 480.

Sterke steun ligt op het $ 430-teken

De prijsvoorspelling van Bitcoin Cash door Akhi Prajapati laat een drievoudig bodempatroon zien in de grafieken van de cryptocurrency. De analist verwacht dat het actief vervolgens een uitbraak zal waarnemen en over het $ 800-niveau zal stijgen. De BCH- prijs was op 7 januari over het $ 480-niveau gestegen, terwijl Bitcoin BTC een grote prijsstijging waarnam en naar een nieuw record boven de $ 40000 klom.

Terwijl de koning van de cryptocurrencies hoger op de hitlijsten komt, lijken de altcoins hun aanvankelijke bullish momentum vanaf 7 januari te hebben gevolgd met een korte correctie vanaf 8 januari. Crypto Bull begon zijn tweedaagse reis vanaf het $ 350-teken en bereikte geleidelijk zijn weg naar het $ 480-niveau voordat het een prijscorrectie observeerde.

De hoogste prijs die Bitcoin Cash BCH op 8 januari bereikte, was $ 458,77, terwijl de laagste $ 404,65 was op Bitstamp

Op het moment van schrijven handelde Bitcoin Cash op $ 442,07. BCH observeerde prijsschommelingen tussen de $ 430 en $ 460 niveaus voordat de transactie werd gesloten. Deze zijwaartse beweging kan doorgaan voordat de dagelijkse handel is afgelopen.

Wat de technische zaken betreft, geven zeventien van de achtentwintig hiervan een koopsignaal aan, terwijl zeven technische zaken neutraal zijn en vier in de verkooppositie. De meeste hiervan zijn voortschrijdende gemiddelden, die duiden op een sterke koop, terwijl de oscillatoren de voorkeur lijken te geven aan een verkooppositie voor het BCHUSD-paar.

Op het 1D-tijdsbestek kunnen we de BCH- prijs zien terugkeren van de bovenste Bollinger-band. Dit kan een indicatie zijn van een zijwaartse beweging voor het BCHUSD-paar.