Folk kan nå kjøpe ‚Bitcoin på hver blokk‘ gjennom nettverk av store amerikanske detaljister og 20 000 butikker

Shoppere i USA kan nå kjøpe Bitcoin med kontanter i nærbutikker og apotekkjeder.

Mainstream-pushet er gjennom et nettverk av minibanker, kasserere og kiosker som drives av Boston-baserte Libertyx. Det inkluderer nå 20 000 7-Eleven, CVS og Rite Aid Apotek-butikker over hele landet, hvor forbrukere kan gjøre BTC-kjøp mens du er på farten.

I følge kunngjøringen gir Libertyx, som lanserte sin første Bitcoin Era minibank i 2014, folk mulighet til å kjøpe “Bitcoin på hver eneste blokk” hos store kjeder og mindre kjøpmenn. Forbrukere som laster ned selskapets butikklokalisering-app, kan navigere til nærmeste sted for å kjøpe BTC.

Ved å tilby Bitcoin i et bredere nettverk av dagligdagse butikker for mainstream shoppere, bygger selskapet kritiske on-ramper for brukere som kanskje bare er nysgjerrige på cryptocurrency og leter etter enkel tilgang i en pålitelig butikk.

Sier LibertyX medgründer Chris Yim

“Bitcoin er en av de mest spennende nyvinningene det siste tiåret, men adopsjonen har vært begrenset av tillit og tilgjengelighet. Vi ønsket å utvide fotavtrykket vårt slik at hvem som helst kan kjøpe bitcoin på kjente steder de kjører eller går forbi daglig. Nå er alle bare noen få miles unna å eie bitcoin og bli en del av det globale samfunnet. Å kjøpe bitcoin er like enkelt som å skanne en strekkode mens du handler etter dagligvarer. ”

LibertyX driver også tradisjonelle minibanker som tilbyr Bitcoin-integrasjon og lar forbrukere kjøpe verdens ledende cryptocurrency ved hjelp av debetkort.

Legger til Yim

“I kjernen er bitcoin en global og inkluderende teknologi. Alle som har mobiltelefon og internettforbindelse kan lagre, sende, motta og handle transaksjoner med bitcoin. For det formål er LibertyX stolt over å tilby 20 000 kontant aksepterende butikklokasjoner og 5000 debetaksepterende minibanker i hele sitt nettverk. Uansett betalingspreferanse, kan du enkelt kjøpe bitcoin fra en pålitelig lokal butikk. „