Bitcoin werd opnieuw afgewezen door de Bank of England…

Bitcoin is een van de belangrijkste cryptokringen ter wereld; het is echter niet relevant voor Engeland. Andrew Bailey zal de Bank of England gaan besturen; hij is het al lang niet meer eens met het opnemen van deze cryptocurrency.

Voor Bailey is Bitcoin onbelangrijk omdat het zijn waarde niet heeft. De officiële bank van Engeland heeft een consultatie gehouden om verschillende vragen te beantwoorden over enkele onderwerpen die cryptocurrency’s omvatten. Van al zijn uitspraken gaf de gouverneur aan dat bitcoin alleen waarde heeft als elke gebruiker het vertrouwt.

Gebruikers die Bitcoin System gebruiken zijn erg blij met de voordelen die ze kunnen krijgen via deze virtuele valuta. Maar voor Bailey is het erg verontrustend dat retailers gebruik maken van deze cryptocurrency. De volatiliteit van de prijzen die door cryptocurrency’s worden beheerd is een factor die hun acceptatie in Engeland niet heeft toegelaten.

GerelateerdePosten
1918 De Spaanse griep, het goud en de Bitcoin hebben één gemene deler – Stieren pas op
Bitcoin HODLing reuzenbankieren op jaarhoogte
Bitcoin ATM in Tesla Nevada Gigafactory is sinds augustus live.
Keith McCullough verkocht al zijn Bitcoin…

Zal Bitcoin ooit worden opgenomen in Engeland?

In Engeland heeft Bitcoin veel ondervragingen en andere cryptocratieën meegemaakt. Dit probleem is dat het voor Bailey niet goed is om cryptocurrencies te gebruiken om betalingen te doen die tot nu toe met fiatvaluta werden gedaan. Voor deze gouverneur begrijpen de meeste winkeliers het specifieke gebruik van bitcoin niet.

En daarom voelt hij nog steeds enige argwaan over deze cryptocurrency, en de opname ervan in Engeland zal een punt van discussie blijven. De G20 heeft ook deel uitgemaakt van deze discussies, terwijl er updates worden toegevoegd aan de lokale valutaregelgeving.

Het verschil tussen de Bitcoin en de munt die in Groot-Brittannië wordt gebruikt, wordt ondersteund door het pond. Als het een valuta is die voldoet aan de eisen die de Britse banken en Bailey stellen, is het pond de enige valuta die in Engeland moet worden gebruikt en die door de winkeliers moet worden gebruikt.

Deze bank, die in Engeland opereert, heeft zich aangesloten bij landen als Zwitserland, Europa, Canada, om een document te maken over CBCD, en hoe het moet werken om de efficiëntie in stabiele valuta’s aan te tonen. De valuta’s van elk land kunnen veel voordelen bieden ten opzichte van andere monetaire opties, en dat is de reden waarom deze gouverneur vecht.