Binance Futures naar lijst BTC/USD ‚Inverse‘ Perpetual Futures; Hefboomwerking tot 125x

Binance kondigt de lancering aan van haar Bitcoin perpetual coin margined future contract dat wordt verwacht op dinsdag 11 augustus 2020, om 7 uur GMT. Volgens de gepubliceerde blogpost kunnen handelaren hun posities op de BTC/USD-muntcontracten tot 125x verhogen, om hun beloningen te verhogen.

Vergeet niet dat een hogere hefboompositie uw risico met hetzelfde percentage verhoogt; wees dus voorzichtig met het gebruik van de hefboom.

In het door BEG verkregen overzicht staat dat de BTC/USD-contracten met muntgarantie op de Binance Futures, de derivaatvleugel van de beurs, zullen worden genoteerd. De eeuwigdurende contracten met BTC/USD-muntenmarges zijn vergelijkbaar met de standaard cryptofutures. Toch hebben ze geen vervaldatum, en de marge wordt in BTC vastgesteld in plaats van de conventionele fiatvaluta.

Binance Futures‘ BTC/USD-muntcontracten zijn de tweede in de rij om Bitcoin Revolution als basisvaluta te gebruiken na de recente lancering van de driemaandelijkse BTC/USD-muntproducten. De beurs heeft de producten met een COIN- en USDT-marge gelanceerd in een poging om het gebruik van BTC en altcoins als vereffeningsvaluta te bevorderen.

Changpeng „CZ“ Zhao, CEO van Binance, stelt dat de „inverse“ termijncontracten „de positie van de digitale activa in de industrie helpen versterken„, omdat ze lange termijn crypto hodlers in staat stellen om te investeren met een langetermijnvisie op de crypto. Bij de lancering van deze marginale termijnproducten zei Aaron Gong, VP van Binance Futures,

„Wij zijn de enige beurs die gebruikers flexibele controle biedt over hun margebalans door deze te spreiden over al hun open posities of door individuele limieten in te stellen voor elke positie die zij bezitten (de margevariant kruisen of isoleren), evenals de mogelijkheid om hun margevariant op elk gewenst moment te wijzigen.“